De school

Geen drempels: een school voor iedereen!

De Lea Dasbergschool is een school voor openbaar onderwijs. Kinderen, ouders en leraren moeten zich bij ons op school thuis kunnen voelen. De ontmoeting tussen mensen met verschillende opvattingen en meningen staat centraal. Zo leren kinderen van en met elkaar met respect voor iedereen. Ze leren over de overeenkomsten en verschillen met elkaar. Dat vindt u terug in de lessen, maar ook in hoe we met elkaar omgaan.

Onze school, genoemd naar Lea Dasberg, is aangepast en toegankelijk voor lichamelijk gehandicapte kinderen. Een school zonder drempels dus, letterlijk en figuurlijk. Waar we met elkaar leven: niet apart, maar samen!

Brede school

De Lea Dasbergschool is een Brede School; dat wil zeggen dat wij meer bieden dan alleen onderwijs. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van ruimte voor koorrepetities of voor het volgen van typ- of computercursussen voor ouders en leerlingen.